Hoppa till huvudinnehåll

Här kan du lämna kommentarer

Fey och Eddie vill tacka Birgitta och Kent för en härlig semestervecka på Drömhotellet i Härryda. De har haft jättekul som framgår av alla härliga bilder. Det är två glada hundar i gott hull som nu kommit hem och det är tydligt att de varit Väl omhändertagna med mycket kärlek. Vi kan varmt rekommendera Drömgårdens Hundhotel till andra hundar.

Jag tackar för en Rolig Semester hos er! Jag hade jättekul och sov som en stock i nästan ett dygn När jag kom hem ? sNarT kommer jag igen! Kingen weimaran

Vi var plötsligt tvugna att åka på en konferens i Norge och hade aldrig behövt lämna bort vår pussråtta innan. Vad gör man!? Vi hade turen att hitta Kent och Birgittas Drömhotell på nätet. Så fantastiskt!!! Sahana har haft det så bra man bara kan ha det och det gör ju att man själv kan jobba och fokusera på det man skall göra utan att behöva tänka på hur hunden har det. dessutom ställer de upp med en service som man inte precis är bortskämd med vad gäller att skjutsa och hämta på Landvetter. Vi kommer att komma tillbaka och vi kan varmt rekomendera detta drömhotell med deras fantastiska ägare – Kent och Birgitta, tusen tack! Ninni och Luc

Köpte valp i somras, en portis, portugisisk vattenhund, började fundera på var vi lämnar henne när vi reser bort, Lärde känna Kent och Birgitta på valpkurs och fick höra om deras drömhotell, ett så underbart ställe för hund! Här får vovven bo när vi reser, då vet vi att hon har det bra. Ett riktigt drömställe, tack!!

Bolt bara längtar tills de är dags för vårBadet, fortfarande så fin i pälsen så även om ni inte ska resa bort REKOMMENDERAR jag varmt att lämna Er vovvar för bad och en härlig dag medans matte jobbar och får hem en ny rastad och badad hund!! Vi kommer tillbaka snart igen. Camilla och Bolt (De BLå busfröt på bädden i bilden ovan!)

detta är verkligen ett drömställe för oss hundar.!Har just haft en härlig weekend tilsammans med Birgitta o Kent här (bollen spelar oxå en stor roll,vad kul vi hade i aktiveringshagen,Kolla bilderna!!!! Min matte är så glad att vi funnit detta drömställe!!! Jag kommer tillbaka! Clinton boxer 11,3 år o hans matte agneta

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Date

Begränsad HTML

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Du kan lägga till text till bilder (data-caption="Text"), men också videos, blockcitat och så vidare.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].