Hoppa till huvudinnehåll

Home 1

Boka rum
Boka hallen
Boka poolen

Välkommen till Drömgårdens Hundhotel

Drömgårdens Hundhotel erbjuder en rolig semester för era hundar, det har ingen betydelse på storlek eller ras, alla vill har kul på semestern, vi har det mesta att erbjuda era vänner, allt från bad under sommaren i vår underbara sjö, lek i hagen, aktivering i skogen, dåligt väder då finns vår underbara hall med allt man kan tänkas, för en kul aktivering.

När vi promenerar med din hund, aktiverar den utomhus eller sköter om den inne i hotellet, så är din hund aldrig tillsammans med andra hundar. Vi hanterar din hund alltid enskilt och individuellt och ägnar oss aldrig åt att sköta våra hundgäster i flock. Varje hundgäst är alltid ensam tillsammans med oss vid utevistelse och inomhus.

Sen finns möjligheten att skämma bort er hund lite extra under semestern med att boka tillägg i poolen, eller på vårt löpband, tassvård ett underbart bad innan hemgång. Passa på att skämma bort er hund vid hämtning, titta in i vår nya hund shop, där har vi utökat vårt sortiment.

 

Vårt drömhotell ligger på en udde i Härryda kommun med Björkesjön runt oss. Vi har en egen strand med en brygga på 17 meter, som är väldigt bra för att träna hundsim på våren och sommaren. Vi har 8 min till Landvetter Flygplats samt 20 min till Göteborg, 17 min till Lerum, 30 min till Borås, så vi ligger väldigt nära många orter.

Alla kunder som anlitat oss, tycker att det är ett underbart drömhotell där de kan lämna sina hundar när semester är bokad. Vi har inga rastgårdar med luckor från hotellet, utan här kommer vi att ta ut hunden för rastning fyra-fem gånger om dagen, beroende på ålder. Vi har flera aktiveringshagar där vi kan leka med hunden eller där hunden bara kan vara.

Nu finns även en stuga som är fullutrustad med lyx för små vänner som vill vara enskilt från andra hundar, stugan är 17 kvm, fönster med härligt ljusinsläpp, mys lampor i fönstren med härliga hundmotiv, stor egen terrass att vara på under vår och sommaren. Gäller endast hundar upp till 45 cm i manke och max 4 hundar i samma familj. För prisuppgift ser villkor och priser, bokning för stugan görs under vårt bokningsformulär.

Drömgårdens Hundcenter

167 kvm inomhushall för vilken hundsport du än önskar!

BOKA HALLEN

Swimming Pool

Simträning i bassäng för alla hundar.

BOKA POOLEN

Övriga tjänster

Passa på att skämma bort din hund!

 

Ge er vän ett härligt massagebad. Vi använder enbart schampo som är rekommenderat av veterinär, fritt från kemikalier & återfuktar alla typer av pälsar.

HUNDBAD

Vår bassäng är 6x3 meter och 1,30 m djup, uppvärmd till ca 29 grader varmt. Bassängen passar alla storlekar av hund.

SWIMMING POOL

Tänk på att hundar har fyra små tassar som måste pysslas om emellanåt. Vi hjälper dig med klo och tassvård. Vi använder en specialolja för trampdynorna, kloklippning samt tar bort vassa kanter med fil.

KLO OCH TASSVÅRD

Löpbandet är ett bra komplement till fysisk träning. Hunden går och springer på en rak och jämn yta, vilket är bra för lederna samt utvecklar muskelmassa.

FIT Fur Life - Löpband för din hund

167 kvm inomhushall. Hyr hallen för egen träning med din hund eller är en grupp som vill träna tillsammans. Träningsredskap finns i hallen.

Vår Hundshop har nu vuxit med utökad sortiment, med det bästa och roligaste för din vän. Ta en titt på en del av vårt sortiment.

Vi erbjuder extratjänster i form av trygg parkering av din bil hos oss, transfer tur/retur flygplatsen samt hämtning och lämning av din hund i hemmet.

Kontrollera din hunds vaccinationsstatus i god tid innan vistelsen.

Kontakt

Birgitta Håkansson

Birgitta Håkansson

Ägare

tel: 0703-30 22 26

Kent Håkansson

Kent Håkansson

Ägare

Gransjöås 101
438 92 Härryda
0703-30 22 26
info@dromgardenshundhotel.se