Vi har en liten hundshop, där vårt nuvarande sortiment består av:

Välkommen att handla till din vän!

 

Urvalsbanorna är gjorda av livsmedelsgodkänd polypropen. Materialet är lukt- och smakneutralt och har mycket hög kemisk resistens. De är lätta att hålla rena och hygieniska. Avsedda för både inom- och utomhusbruk.

1 m lång med 8 burkar. Pris 1200 kr.


  

Ge din hund ett meningsfullt liv – börja träna nosework!

Vill du stimulera din hund på ett enkelt och roligt sätt är nosework aktiviteten för dig! Nosework är sporten där hunden får använda sin nos i olika miljöer. Hunden lär sig söka efter specifika dofter inomhus, utomhus, på fordon och i behållare av alla de slag.

I den här boken hittar du allt om nosework från belöningar och inlärning till hur du gör för att få en duktig sökhund. Med hjälp av boken kan du satsa på tävlingssporten nosework eller annan form av specialsök, där du väljer själv vilket preparat hunden ska söka efter. Boken riktar sig både till dig som är nyfiken på nosework och vill börja träna såväl som till dig som hållit på ett tag och vill få nya träningstips.

Alla tips bygger på att du och din hund ska ha en rolig stund tillsammans. Ge din hund ett meningsfullt liv – börja träna nosework!

Pris 295 kr.