Birgitta & Kent

Drömmen om ett eget hundhotell blev verklighet 2012 efter många års funderingar. Vi som har byggt upp detta är Birgitta och Kent, som i många år hållit på med hundar. Vi är två aktiva mäniskor som älskar dessa underbara djur, våra fyrbenta vänner. Själva har vi i dag två Golden Retriever; två hanar och en Keeshound; en tik. Vi tränar aktivt Jaktapportering, Rallylydnad och Spår. Det har blivit en del utställningar också. Vi har även kennel, som vi startade år 1995. Det blev några kullar på våra Golden samt Schäfer, som blev ledarhundar, där vi samarbetade med Lions ledarhundskola i Norge på den tiden. Kent har utbildning på tjänstehundar samt instruktör- och dressyrutbildning.

Drömhotellet med högsta standard

Nu driver vi vårt drömställe för alla hundar när ni åker på semester. Vi byggde ett hus efter egna ritningar, så det är planerat efter vårt tänkande att så här vill vi att våra hundar bor när vi själva åker på semester. Vi ville inte att det skulle vara en box, utan ett riktigt rum för era hundar. Varje rum har en säng samt matbar. Det är klinker på golven, givetvis med vattenburen golvvärme. Hotellet består av 15 stycken underbara rum med mycket ljusinsläpp från fönster samt behagligt ljus från lampor. Vi valde mekanisk ventilation i anläggningen, vilket är bra, för vi har även ett stort duschrum med badkar, så ingen fukt blir kvar efter duschning. Vi har också diskmaskin, så att vi kan hålla mat- och vattenskålar rena och fräscha.

Aktiviteter & utevistelse

Alla kunder som anlitat oss, tycker att det är ett underbart drömhotell där de kan lämna sina hundar när semester är bokad. Vi har inga rastgårdar med luckor från hotellet, utan här kommer vi att ta ut hunden för rastning fyra gånger om dagen. Vi har flera aktiveringshagar där vi kan leka med hunden eller där hunden bara kan vara.

Drömläge & nära till allt

Vårat drömhotell ligger på en udde i Härryda kommun med Björkesjön runt oss. Vi har en egen strand med en brygga på 17 meter, som är väldigt bra för att träna hundsim på våren och sommaren. Vi tränar vattenapportering med våra egna hundar, de älskar det. Vi har 8 min till Landvetter Flygplats samt 20 min till Göteborg, 17 min till Lerum, 30 min till Borås, så vi ligger väldigt nära många orter.

Välkommen att titta på hotellet!

Kontakta oss för att boka ett besök, så visar vi dig gärna runt och berättar om de rutiner m.m. som vi har. Ni är välkomna, du och din fyrbenta vän!【第2類医薬品】 救心 630粒 4987061015777
【業務用】【 サイドハンドル付3段 S-6-3-B-2M-7 】 【 業務用厨房機器 カタログ掲載 プロ仕様 】
絵画 インテリア 額入り 壁掛け 油絵 ダンテ?ゲイブリエル?ロセッティ 愛の杯 P20サイズ P20号 727x530mm 絵画 インテリア 額入り 壁掛け 油絵
HP デスクトップパソコン 中古パソコン Compaq 6200Pro Core i3 4GBメモリ 19インチ DVDマルチドライブ Windows10 MicrosoftOffice2013 【中
【Oscar Schmidt オスカーシュミット OG10CE レフトハンドモデル レフティ 左利き Concert-Size Cutaway エレアコ – Natural アコースティックギター ア
両親へ感動のサプライズプレゼント!結婚式に贈る三連時計を手作り出来る!【名古屋店】 『三連時計手作りチケット』 両親へのプレゼント 10P03Dec16
www.mcmom-ents.com
タカラ ウォータークリーナー吉野FR TW533ニューモデル サイレンサー、ダブルフィルター付き
【カガミクリスタル】オプティカルクロック 置時計 Q435 H20cm
NHK大河ドラマ 葵 徳川三代 完全版 第弐集 [DVD]【中古】