Hoppa till huvudinnehåll

Här kan du lämna kommentarer

Tack Birgitta, Kent och övriga för en underbar vistelse hos er ! Mycket bus och lek. Vi har haft en trevlig semester och vetat att hundarna har haft det bra. Vi kommer gärna tillbaka! Smilla, Manne Husse och Matte

Vi hade våra två hundar på Drömgårdens Hundhotel under sommaren 2017! Vi var inledningsvis väldigt rädda för att få ett samtal om att det inte skulle funka, då Chico (Rottweiler/Amstaff) och Nacho (Mix Pointer) aldrig hade varit på hundhotel tidigare. Men oroligheten släppte och man blev ständigt uppdaterad genom Facebook vilket var otroligt skönt! Tjejerna som hade vovvarna var otroligt snälla och omtänksamma. Det var svårt att få hundarna att vilja gå hem ifrån semestern! Rekommenderar starkt detta hundhotel! Var ute i god tid då det brukar vara ont om tider under sommaren!

Hej Juanita o Paquito ger 5 tassar i betyg Och tackar så mycket för denna gången Mvh Tomas o Ingrid Hellberg

Lämnade Dexter på Drömgården. Han är 1 o 1/2 år och aldrig varit på pensionat/bortlämnad innan. 19 dagar var vi i Dubai och Dexter har haft sin första men inte sista semester. Hela Dexter lyste av lugn och välmående. Han blev så lycklig när vi kom men samtidigt syntes det att han trivdes på gården. Birgitta o Kent har inte bara rastat och matat honom utan Dexter hade fått träna i hallen och fått prova saker han aldrig gjort förut och lärt sig så mycket. Dexter kräver mycket uppmärksamhet och kärlek och det har han verkligen fått. Detta är verkligen ett drömhotell inga tomma ord. Vi kunde lätt smsa för att fråga hur han hade det och vi fick till o med livebilder skickade när vi saknade honom som mest. Syntes hur bra han mådde på dessa kort. Vi kommer återkomma för att träna Dexter och gå någon kurs. Givetvis så ska han också få åka tillbaks på semester. Tack Birgitta och Kent!! Ni är bäst hälsar Dexter med husse och vid tangenterna en nöjd "farmor" Tack återigen för att vi kunde ha en fantastisk semester utan oro. Vi hörs och ses. Mvh Susanne (Dexters "farmor")

Tack från Oliver för en rolig och avkopplande vistelse på Drömgården under påskhelgen. Alltid lika roligt att kunna se foton på sin lilla ögonsten och vad han har haft för sig när matte varit bortrest. Vi ses igen. Hälsningar från Anette och Oliver🐾

Vår lilla Shih Tzu Göte har bott på Drömgårdens Hundhotell 2 ggr och det finns inget annat alternativ för oss! Hotellet är helt fantastiskt, ligger otroligt vackert, suveränt område för hundar (även människor), jättefina rum samt en underbar personal som är otroligt engagerade….de är verkligen värd miljontals guldstjärnor! Under förra årets vistelse (juli/august 2015) blev Göte väldigt sjuk redan andra dagen. Vi var utomlands men blev lugna eftersom Birgitta & Kent samt övrig personal tog hand om Göte som behövde opereras, eftervården och flertalet veterinärbesök!!!! Kan inte ge nog med beröm till Birgitta & Kent samt övrig personal…ni är ”pärlor bland gråsten” Självklart så återkommer Göte även i sommar (2016), nu med sin lilla Shih Tzu ”kusin” i släptåg och dessa två kommer få en underbar semester hos Birgitta & Kent!!

Ett fantastiskt drömställe, är så glad att jag bokade vistelse hos Er för mina hundar. De har haft två väldigt roliga och lärorika veckor. Hundarna har lärt sig lite balansbräda, lite sök och så härliga promenader. Vi är så glada. Under semestern blev vi uppdaterade via Facebook vilket gjorde att jag kunde vara trygg i att även hundarna hade en bra semester. Transfern till och från flygplatsen fungerade perfekt.

Underbart att hämta en nöjd hund, som uppenbarligen har aktiverats och tagits om hand på bästa sett! Vi är återkommande gäster, som funnit ett hotell där det känns 100% tryggt (och roligt!) att lämna sin gamle trotjänare (12,5 år).

Cilla & Tyra fick ett urproffsigt omhändertagande när vi var på semester – från avlämningen första dagen till upphämtningen sista dagen. Dessutom fick matte och husse service med transport till och från flygplatsen. Kan det bli bättre! Fin anläggning och kompetenta ägare. Tack från Cilla & Tyra samt matte och husse Elsa & Willy.

Hej! Jag heter Vinny. Jag är en Golden-tik, sex år. Jag bodde på Drömgården när min husse och matte reste bort. Då fick jag öroninflammation. Det gjorde jätteont, så Kent och Birgitta tog mig till veterinären. Och inte nog med det. Sedan hjälpte dom mig med medicineringen i 10 dagar. I dag har vi varit på återbesök hos veterinären. Han sa att öronen såg jättefina ut. Ni har jobbat bra, sa han. Då fick husse och matte erkänna att det var Kent och Birgitta som egentligen skulle ta åt sig äran. Nu är vi hemma igen – och det är så skönt, för jag har inte ont i mina öron. Men jag ser fram emot att få komma till Drömgården en vecka i augusti igen. Tack från Vinny

Lägg till ny kommentar

Innehållet i detta fält är privat och kommer inte att visas offentligt.
Date

Begränsad HTML

  • You can align images (data-align="center"), but also videos, blockquotes, and so on.
  • Du kan lägga till text till bilder (data-caption="Text"), men också videos, blockcitat och så vidare.
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].
  • You can use shortcode for block builder module. You can visit admin/structure/gavias_blockbuilder and get shortcode, sample [gbb name="page_home_1"].